ČASTÉ DOTAZY

03.03.2014 09:00

 

 
Mám akné a velice citlivou pleť. Po akné se mi udělaly jizvičky na tváři, pomůže mi na to galvanický přístroj?

Ano, tento galvanický přístroj vám na akné a jizvičky pomůže. Výsledky jsou známé už po měsíci používání a do 3 měsíců byly pryč i jizvičky.

 
Může vystavení se slunci způsobit negativní účinek, používám-li galvanické ošetření každý den?
Přísady v pleťových gelech neprokázaly zvýšenou citlivost na vystavení se slunečnímu záření.
 
Mohou lidé s alergií na chrom používat váš galvanic?
Každý jedinec s alergiemi nebo citlivou pokožkou by měl před použitím výrobku provést běžný test na malé oblasti pokožky. Nástavce na přístroj jsou z ABS s galvanicky pokoveným chromem. Docházíli tedy k reakci v případech, že pokožka jedince přijde do kontaktu s chromem, takový jedinec by měl být při používání přístroje obezřetný.
 
Je bezpečné aplikovat malé množství před-ošetřujícího gelu každý den na oblast s výskytem akné na dobu jedné minuty jako malé místní ošetření?
Každodenní provádění ošetření na pleti s pupínky je bezpečné při doporučeném používání našich pleťových gelů. Neposkytli jsme žádná doporučení pro každodenní používání malého množství ošetřujících gelů nebo pro ošetřování akné pomocí tohoto systému. Ošetřující gely jsou baleny v odměřených dávkách pro celý obličej. Jejich použití dle návodu zajišťuje řádné množství aktivních látek. Navíc nedoporučujeme, aby byl galvanický přístroj používán v partiích s mnoha popraskanými žilkami nebo v partiích s otevřenými ranami. Jedinci trpící těžkým akné spadají do této kategorie.
 
Za jak dlouho můžu očekávat rozdíl na své pleti při používání vašeho galvanického přístroje?
Většina jedinců vidí a cítí rozdíl okamžitě po použití s pleťovými gely.
 
Může být přístoj použit bez gelů?
Tento přístroj, který byl vyvinut tak, aby pomohl dodat aktivní přísady do pokožky. Měl by být používán spolu se speciálně vyvinutými produkty. Nebyly provedeny žádné testy používání přístroje bez pleťových přípravků s obsahem náboje, a tudíž se nemůžeme vyjádřit k bezpečnosti takového používání.
 
Mohu použít galvanický přístroj v případě, že mám inleje, amalgám, šrouby v zubech nebo jsem podstoupil/a dermální výplně?
Jakýkoliv druh kovu v ústech, jako například plomby nebo kovové části zubních můstků, může vést galvanický proud a to může způsobit nepříjemný pocit zubů nebo nepříjemnou chuť v ústech. Není to škodlivé, ale může to být nepříjemné.

 

Kontakt

Magda Mauerová

info@relaxacnistudio.eu

Lány u Dašic 34
Pardubice
53002

+420775765556

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode